WordPress Website Laten Maken

WordPress website laten maken?

Wilt u een WordPress website laten maken? Dan bent u bij De Online Vos aan het juiste adres. Al onze websites worden gemaakt met WordPress. WordPress is een zeer toegankelijke CMS (Content Management System). Het beheren van uw eigen website wordt daardoor ontzettend simpel. En waar u niet uitkomt, helpen wij u uiteraard graag verder.

Wat zijn de voordelen van een WordPress website?

Makkelijk te beheren website

Door in te loggen in uw eigen omgeving heeft u snel en makkelijk toegang tot al uw content. Met een paar klikken heeft u een tekst of afbeelding aangepast.

Geschikt voor mobiel

Mobiel internetverkeer wordt steeds populairder. In 2018 werden websites al meer met mobiele telefoons of tablets bezocht dan met de PC. Het is daarom belangrijk dat uw website ook goed weergeven wordt op een kleiner scherm.

Hoger komen in Google

Een hoge positie in Google krijgen wil iedereen. WordPress biedt veel mogelijkheden om hoger in Google te komen en uw SEO (Search Engine Optimization) te verbeteren.

Plugins

Tussen het grote aanbod WordPress plugins zit altijd iets wat uw website net dat extraatje kan geven.

Veilig

Websites gemaakt met WordPress zijn betrouwbaar en veilig. Met de juiste certificaten zijn uw gegevens optimaal beveiligd.

Geen kennis nodig

Met de WordPress websites die door ons geleverd worden heeft u geen codering kennis nodig. Alles is met een paar muisklikken makkelijk aan te passen.

WEBSHOP MAKEN

WordPress webshops maken is geen probleem. Met WooCommerce en WordPress zorgen wij voor de hoogste conversie voor uw producten.